tiistai 30. elokuuta 2016

 Kullanmuru-merinovillatakki 


Hankin kesällä juuri ilmestyneen KlompeLompe -neulekirjan, jossa on paljon selkeälinjaisia ja kauniita villavaate- ja asusteohjeita lapsille ja muutama myös aikuisille. Olen neulonut kirjasta aiemmin esittelemäni lippapipon ja tyttövauvalle myssyn.

Isompana projektina aloin neuloa puseroa nimeltä Ludvigin paita. Työ jäi valitettavasti kesken, sillä en saanut kaupasta mukaani tarvittavaa määrää oikean sävyistä lankaa. Niinpä päädyin ottamaan puikoille "välityönä"  Kullanmuru-villatakin. Alkuperäisessä ohjeessa takki on yksivärinen vaatekaapin perusta. Näin kuitenkin villatakin heti kaksivärisenä, joten päädyin tekemään helmineuleosuuden sinapin keltaisella päävärin ollessa tummanharmaa. Lankana käytin Dropsin Merino Extra Fine -lankaa, jota on todella mukavan tuntuista neuloa. Tumman harmaa pohjalanka on samaa kuin aiemmin tekemäni baggy-villahousut.



Syysajatuksin, Suvi

2 kommenttia:

  1. Onpa kiva takki. Piti käydä kurkkimassa muutkin sun neuleet, hienoja oot tehnyt! Noi villahousut varsinkin alkoivat inspiroimaan, taitais meidänkin pieni tarvita :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Nuo housut ovat kyllä monikäyttöiset, kun nyt syksyllä voi käyttää uloimpana kerroksena ja sitten taas talvella haalarin alla. Suosittelen siis :)

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa! :)