perjantai 4. maaliskuuta 2016

Reppu: Se pelkistetty versio

Olen eri blogeissa ihastellut itsetehtyjä reppuja. Kun sitten Villa & Villa -blogissa julkaistiin hyvin seikkaperäiset ohjeet kuvineen kaikkineen (kiitos niistä!), päätin ryhtyä repun tekoon. Reppua suunnitellessani tulin siihen tulokseen, että haluan hyvin pelkistetyn version enkä välttämättä tarvitse esimerkiksi etutaskua, jonka jätinkin sitten pois. Päätöstä saattoi myös tukea ohjeen kirjoittajien reilu mainita siitä, että ko. ompelutyö ei välttämättä sovi vasta-alkajille.

Päädyin repun värivalinnassa varmaan ratkaisuun eli tummansiniseen (olen pahasti jumittunut niin oman kuin pikkumiehen vaatetuksen osalta (tumman)siniseen). Ohjeessa plussaa on vuori, jolla voi piristää kokonaisutta. Kankaaksi valitsin raikkaan Jonotus-kankaan Annastiina Mäkitalolta (kankaat EK). Lisäpiristystä reppuun toivat myös mintun väriset vetoketjut.

Reppua on tarkoitus käyttää pikkumiehen varavaatteiden ym. hoitotarvikkeiden kuljetukseen. Tein lisäksi hoitoreppuun mukaan matkalaisen. Kettu on neulottu Suuri Käsityö -lehden 9/2014 ohjeella. Aloin epäillä valmistuuko se koskaan, mutta nyt on repoliini kasassa. Sain myös hankittua tuotemerkkejä - tummansinisiä tietysti. 
Leppoisaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa! :)